szechenyi palyazat

Pálinkás címke mint esküvői dekoráció? Miért is ne?

Öteletek az esküvői pálinkás címke dekorációhoz

Az esküvőre mindig teljes gőzzel, totális extázisban készülődik az ember, a nagy nap előtt néhány nappal pedig a pár azt sem tudja, ki a fiú és ki a lány. (De majd a nászéjszakán úgyis kiderül!) Az esküvői dekoráció része az üdvözlőkártyák, asztaldíszek megtervezése is. Sokszor mi is meglepődünk, hogy a vásárlóink milyen kreatívan fel tudják használni a pálinkás címke hátoldalát dekorációként. 

Épp ezért úgy gondoltuk, hogy beköszönő posztnak összegyűjtünk nektek néhány ötletet, ami segíthet abban, hogy még frappánsabb legyen az esküvői dekorotok. 

#1 Étlap a pálinkás címkén 

Első ötletként mindjárt egy nehézbombát dobunk le!

Volt ugyanis olyan vásárlónk, aki kinyomtatta az étlapot, majd feltette egy pálinkás üveg hátoldalára.

Mivel a címkéink egyedileg variálhatóak, így biztosan te is találsz olyan sablont, ami megy az esküvői dekorációhoz.

Pálinkás címke esküvőre

#2 Pálinkás címke az üdvözlőlapon 

A címkéket persze nem csak üvegre lehet ragasztani – mivel prémium minőségű termékeket árulunk, szinte bárhol megtapad. Az esküvői üdvözlőlapra is felragaszthatjátok a címkét, amire írhattok egy rövid, frappáns szöveget.

#3 Homoköntő ceremónia kicsit másképp

Tudjátok, van az a romantikus szertartás, a homoköntő ceremónia, amikor egy-egy üvegből különböző színű homokot töltetek egy harmadikba, megmutatva ezzel, hogy közösen folytatjátok az utatokat. Ha szeretnétek egy picit felturbózni, a vőlegény üvegen szerepelhet az ő neve, a másikon pedig a menyasszony leánykori neve. A közös üvegen pedig már közösen szerepelhet a nevetek.

#4 Az ifjú pár neve a pálinkás üvegen

Készíthettek olyan címkét, amelyen a nevetek szerepel, és a házasságkötés dátuma.

A hátoldalára röviden leírhatjátok, hogyan ismerkedtetek meg, így nem kell mindenkivel egyenként megosztani a történeteteket.

Érdemes egy üres pálinkás üvegre is rányomtatni, amit aztán később otthon kiállíthattok, és akár vázaként is használhatjátok.

Így, ha ránéztek a polcon álló kis üvegre, örökké emlékezni fogtok a szuper lagzitokra.

Pálinkás címke a párok nevével

#5 Címkék az ültetőkártyán

Az ültetőkártyák általában elég sablonosak. Épp ezért lehet jó ötlet, ha mindenkinek személyre szóló ültetőkártyát adtok – például egy pálinkás címke formájában. 

Legyetek kreatívak!

A fent leírt néhány pont csupán egy ötlet, de számtalan egyéb módon is használhatjátok dekorként a pálinkás címkéket. Ha szeretnéd te is megtervezni az egyedi, esküvői címkéteket, próbáld ki az online címketervezőnket, amivel pillanatok alatt, grafikai tudás nélkül megszerkesztheted!

Kosár
Scroll to Top